INNFØRTE MATVERTER: Vidar Arnesen, avdelingsleder Hovedkjøkken RH forteller at de ikke har ikke kastet ut noen fra kjøkkenet: – Pleierne får lov til å komme, men de trenger ikke, sier han.

Matverter: – Det er en svær skute som skal forandre kurs, og folk er litt skeptiske når det er noe nytt

Oslo universitetssykehus har i 25 år brukt matverter for å avlaste helsepersonell og forbedre matforsyningen. Innføringen skjedde ikke uten motstand. 

Matvertordningen var tidlig ute med oppgavedeling. For 25 år siden startet ordningen ved Oslo universitetssykehus (OUS), som et svar på mangel på helsepersonell.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS