GLAD FOR POTETER: Matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby mener det er et lyspunkt i de nye kostholdsrådene at poteter igjen tas inn i varmen.
Sjo & Floyd, Asker
Kolby om ultraprosessert mat og de nye kostrådene: Går glipp av en mulighet
– Nå går vi altså glipp av en mulighet til å peke på det mest tydelige signalet vi har fra ernæringsforskningen i nyere tid, sier matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby.
Tidligere i juni ble de nye nordiske kostrådene, NNR2023, presentert. Rådene er utgangspunktet når Helsedirektoratet skal lage nye norske råd for hva vi skal spise.
DM Pluss for helsepersonell
0 kr
Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.
Registrer deg
DM Pluss
49 kr
for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.
Registrer deg
Bedriftsabonnement
Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.
Les mer