GLAD FOR POTETER: Matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby mener det er et lyspunkt i de nye kostholdsrådene at poteter igjen tas inn i varmen.
Sjo & Floyd, Asker
Kolby om ultraprosessert mat og de nye kostrådene: Går glipp av en mulighet
– Nå går vi altså glipp av en mulighet til å peke på det mest tydelige signalet vi har fra ernæringsforskningen i nyere tid, sier matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby.
Tidligere i juni ble de nye nordiske kostrådene, NNR2023, presentert. Rådene er utgangspunktet når Helsedirektoratet skal lage nye norske råd for hva vi skal spise.
DM Pluss for helsepersonell
0 kr
Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.
Registrer deg
DM Pluss
49 kr
for de første 30 dagene, deretter 5.000 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.
Registrer deg
Bedriftsabonnement
Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.
Les mer