GLAD FOR POTETER: Matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby mener det er et lyspunkt i de nye kostholdsrådene at poteter igjen tas inn i varmen.

Kolby om ultraprosessert mat og de nye kostrådene: Går glipp av en mulighet 

– Nå går vi altså glipp av en mulighet til å peke på det mest tydelige signalet vi har fra ernæringsforskningen i nyere tid, sier matviter og ernæringsbiolog Marit Kolby. 

Publisert Sist oppdatert

Tidligere i juni ble de nye nordiske kostrådene, NNR2023, presentert. Rådene er utgangspunktet når Helsedirektoratet skal lage nye norske råd for hva vi skal spise.  

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS