SKARP GJENSTAND: Nødetater rykket ut når to ansatte på en helsestasjon i Trondheim ble angrepet med en skarp gjenstand torsdag.

Kvinne tiltalt for drapsforsøk etter angrep på ansatte ved helsestasjon

En kvinne som angrep to ansatte ved en helsestasjon i Trondheim i fjor høst, er tiltalt for drapsforsøk.

Publisert

En kvinne som angrep to ansatte ved en helsestasjon i Trondheim i fjor høst, er tiltalt for drapsforsøk.

Det var i november i fjor at kvinnen ifølge tiltalen gikk til angrep med barberblader og kniv på de to ansatte ved helsestasjonen. De ble påført kutt- og stikkskader før de ble dratt i sikkerhet, skriver Adresseavisen.

Ifølge gjerningsbeskrivelsen skal kvinnen ha forsøkt å drepe den ene ansatte ved å skjære henne med et barberblad på hals, bakhode, ansikt og hender, mens hun brukte en kniv mot den andre ansatte, som ble påført knivstikk én gang i venstre lår og én gang i høyre lår.

Kvinnen i 40-årene er også tiltalt for medvirkning til grovt skadeverk etter en brann på Nav Falkenborg i Trondheim i mai i fjor. Ifølge påtalemyndigheten skal hun sammen med sin ektemann ha helt tennvæske blant annet i en sofa og tent på.

Den tiltalte kvinnen har sittet i varetekt siden hun ble pågrepet. I tiltalen varsler statsadvokat Kaia Strandjord at påtalemyndigheten vil be om overføring til tvungent psykisk helsevern.

Powered by Labrador CMS