BOLLER: Selv om det er mulig å kjøpe det overlegen betegner som vanlig, sunn mat i kantina, er det for eksempel kanelboller og is rett ved kassen på barneavdelingen på St. Olavs.
Foto: Gorm Kallestad (Illustrasjonsfoto)
St. Olavs-overlege er kritisk til usunn mat i sykehuskantiner og -kiosker
– Det er ikke bra. Pasientene får demonstrert hvordan man bør spise usunt, ikke hvordan man bør spise sunt. Sånn er det hver dag – hver dag er en fest, sier St. Olavs-overlege Rønnaug Astri Ødegård.
Overlege Rønnaug Ødegård ved Barne- og
ungdomsklinikken, St. Olavs hospital, jobber til daglig med barn og unge
med fedme. Hun og kolleger ved andre avdelinger på sykehuset hjelper folk til å
legge om kostholdet for at de skal få bedre helse.
DM Pluss for helsepersonell
0 kr
Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.
Registrer deg
DM Pluss
49 kr
for de første 30 dagene, deretter 5.000 kr (eks. MVA) per år. Betal via kort og Vipps.
Registrer deg
Bedriftsabonnement
Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.
Les mer