BOLLER: Selv om det er mulig å kjøpe det overlegen betegner som vanlig, sunn mat i kantina, er det for eksempel kanelboller og is rett ved kassen på barneavdelingen på St. Olavs.
Foto: Gorm Kallestad (Illustrasjonsfoto)
St. Olavs-overlege er kritisk til usunn mat i sykehuskantiner og -kiosker
– Det er ikke bra. Pasientene får demonstrert hvordan man bør spise usunt, ikke hvordan man bør spise sunt. Sånn er det hver dag – hver dag er en fest, sier St. Olavs-overlege Rønnaug Astri Ødegård.
Overlege Rønnaug Ødegård ved Barne- og
ungdomsklinikken, St. Olavs hospital, jobber til daglig med barn og unge
med fedme. Hun og kolleger ved andre avdelinger på sykehuset hjelper folk til å
legge om kostholdet for at de skal få bedre helse.
DM Pluss for helsepersonell
0 kr
Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.
Registrer deg
DM Pluss
49 kr
for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.
Registrer deg
Bedriftsabonnement
Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.
Les mer