BOLLER: Selv om det er mulig å kjøpe det overlegen betegner som vanlig, sunn mat i kantina, er det for eksempel kanelboller og is rett ved kassen på barneavdelingen på St. Olavs.

St. Olavs-overlege er kritisk til usunn mat i sykehuskantiner og -kiosker

– Det er ikke bra. Pasientene får demonstrert hvordan man bør spise usunt, ikke hvordan man bør spise sunt. Sånn er det hver dag – hver dag er en fest, sier St. Olavs-overlege Rønnaug Astri Ødegård. 

Publisert

Overlege Rønnaug Ødegård ved Barne- og ungdomsklinikken, St. Olavs hospital, jobber til daglig med barn og unge med fedme. Hun og kolleger ved andre avdelinger på sykehuset hjelper folk til å legge om kostholdet for at de skal få bedre helse.

Vil du lese videre?

Registrer deg for å få tilgang til alt vårt pluss-innhold (du må registrere ny bruker selv om du allerede mottar våre nyhetsbrev).

DM Pluss for helsepersonell

0 kr

Gratis for helsepersonell ved å oppgi HPR-nummer.

Registrer deg

DM Pluss

49 kr

for de første 30 dagene, deretter 417 kr (eks. MVA) per måned. Ett års bindingstid. Oppsigelse mulig i prøveperiode. Betal via kort og Vipps.

Registrer deg

Bedriftsabonnement



Ta kontakt med oss så skreddersyr vi løsning for deg og din bedrift.

Les mer

Powered by Labrador CMS